first
  
last
 
 
start
stop

postheadericon Ouder-/kindgym

peutergym_thumb200_100Welkom op ouder- en kindgym! Gymvereniging VKW biedt nu ook voor peuters vanaf ongeveer 2 jaar ouder- en kindlessen aan.

Voortaan is het geen cursus, maar een vast onderdeel van het lesrooster. De lessen zijn in het Badhuis aan de Lindelaan in Westerbork.

Wat houdt ouder- en kindgym in?

Samen met een ouder, opa, oma of verzorger bewegen in een gymzaal. Wat gaan we doen? Eigenlijk te veel om op te noemen: we gaan dansen, springen, sluipen als een tijger, zwaaien in de touwen, spelen met ballen, hangen aan de ringen, koprol maken, springen op een luchtkussen, maar ook spelletjes doen, jan huigen in de ton, zakdoekje leggen, tikkertje en nog véél meer!

Linda Wolting verzorgt de lessen ouder- en kindgym.

Goed voor de ontwikkeling van uw kind

Naast dat de kinderen actief bewegen leren ze o.a. wat hun lichamelijke mogelijkheden zijn, krijgen ze zelfvertrouwen, oefenen hun grove motoriek, worden ze gestimuleerd zelfstandig te bewegen en om in een groep met elkaar om te gaan (sociale vaardigheden).

 

Kleding

Kinderen bewegen het liefst in makkelijk zittende kleding. Een t-shirt en een broekje is voldoende. Daarnaast is het belangrijk om aandacht te besteden aan schoeisel. Gymschoenen hebben de voorkeur, maar er mag eventueel ook op blote voeten gegymd worden.

 

Kosten
De kosten bedragen € 100,- per jaar / € 25,- per kwartaal. Aanmelden kan door het formulier in te vullen, wat u kunt opvragen bij de leidster. De kosten worden automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

 

Vragen

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met één van de bestuursleden.

 
Aanmelden nieuwsbrief
Mededelingen
Marktplaats

VKW turnpakje gezocht

Maat 152
Contact: feikjenienhuis@kpnmail.nl 

VKW-er in beeld