Ook sponsor worden?

Bij gymvereniging VKW zijn er verschillende mogelijkheden om sponsor te worden. Graag stellen wij in overleg met u een passend sponsorpakket samen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden opgesomd. Uiteraard staan wij open voor suggesties van uw kant!

Koprol
Wij bieden u de mogelijkheid om een banner op onze website te plaatsen. Hiermee kunnen bezoekers van onze site doorklikken naar uw site. Contractduur 1, 2, 3 of meerdere jaren. Sponsorbijdrage: € 75, per jaar.

Flik Flak
Vermelding van logo op de website en sponsoring van evenementen zoals seizoens afsluiting, clubkampioenschappen, uitvoering en clubkamp. Als tegenprestatie bij dit sponsorpakket bieden wij u de gelegenheid om op deze evenementen uw eigen promotiemateriaal te plaatsen (zoals vlaggen, flyers). Wij bieden u vrije toegang tot deze evenementen. En geven u de mogelijkheid om uw logo op te laten nemen in het programmaboekje van de uitvoering. Contractduur 3 jaar of langer. Sponsorbijdrage: € 300, per jaar.

Epke
Een op maat samengesteld pakket voor een gezamenlijk overeen te komen periode bestaande uit sponsoring kleding en/of sponsoring evenementen en/of banner op onze website. Contractduur: 3 jaar of langer. Sponsorbijdrage: nader overeen te komen.

Sponsorovereenkomst

Voor elke afspraak met een sponsor wordt een sponsorovereenkomst opgesteld. Wij streven er naar deze zo simpel mogelijk te houden. In deze overeenkomst omschrijven we  wat de prestatie en de tegenprestatie is, welk bedrag er mee gemoeid is, wat de looptijd van de afspraak is en wat de betaalmomenten zijn.
Hebt u interesse in een sponsorsamenwerking of kent u mensen/bedrijven die hier mogelijk in geïnteresseerd zijn?
Neem dan contact op met ons via sponsoring@vkwgym.nl.