Ook dit jaar doen we als gymvereniging VKW mee met de Grote club actie. Je hebt in de les het verkoopboekje gekregen. Je mag op zaterdag 15 september a.s. (niet eerder) beginnen met het verkopen van loten. De Grote Clubactie is een goede actie om gymvereniging VKW financieel sterk te houden. We hebben het extra geld hard nodig omdat kosten blijven stijgen en we contributie betaalbaar willen houden. Elk verkocht lot levert  €2,40 winst op. Dus doe allemaal mee en verkoop zoveel mogelijk loten.

Is jouw groep de groep die binnen de vereniging de meeste loten heeft verkocht, dan krijgt jouw groep een leuke verrassing!

Dat niet alleen…Per afdeling (gym, turnen en free running wordt gekeken wie de meeste loten heeft verkocht en dan  krijg je van VKWgym ook nog een mooi cadeau…dus pak je boekje en een pen en doe je best!

Ook dit jaar: Doe mee met de Grote Club Kids-verkoopwedstrijd! Je maakt kans op een Playstation 4 met een spel naar keuze, een fiets of een van de andere mooie prijzen, zoals entreekaarten voor een pretpark! Als je je loten verkocht hebt kun je je registreren als lotenverkoper via www.kids.clubactie.nl en kun je het aantal loten invoeren die jij verkocht hebt. Je kunt je inschrijven tot 11 december 2018.

LET OP!!

De loten kosten € 3,00 per stuk. De betaling van de loten gebeurt via een eenmalige machtiging. Degene die een lot koopt moet zijn/haar naam, adres, aantal loten en een bank- of gironummer invullen en niet vergeten een handtekening te zetten.

Het bedrag wordt in oktober/november 2018 afgeschreven van de bank- of girorekening van de koper. Op het afschrift van de bank- of girorekening staat dan ook het lotnummer. De trekking vindt plaats op woensdag 12 december 2018.

INLEVEREN uiterlijk 13 oktober 2018

Lever altijd je verkoopboekje weer in tijdens de les of bij het secretariaat (Oldekamp 24), of je nu veel, weinig of geen loten hebt kunnen verkopen. Lever het verkoopboekje uiterlijk 13 oktober a.s. in. Vergeet niet om je naam in het verkoopboekje te zetten.

Extra boekjes kunnen bij het secretariaat (Oldekamp 24) opgehaald worden.

Veel succes!

Bestuur Gymvereniging VKW