Zaterdag 29 oktober was de uitvoering van gymvereniging VKW. Ruim 160 leden hebben daar in de lessen met hun leiding naar toegewerkt. Eindelijk was het zover dat ze dit aan het publiek mochten laten zien. Alle leden hadden er enorm veel zin in en tegelijkertijd was het ook best spannend. De sporthal zat vol met 450 ouders, familie, andere belangstellenden en genodigden. In de show presenteerden de leden van Move4FUN, gym, turnen en freerunning zich met prachtige optredens. Variërend  van dans , toestellen, vloeroefeningen, acro en ritmische gym.

De avond begon met een gezamenlijke opening waarin alle leden op hun eigen wijze  de prachtig aangeklede sportzaal in kwamen. De kinderen stonden om de beurt letterlijk in de spotlights. Daarmee startte het afwisselende programma ‘VKW versus VKW’ dat gepresenteerd werd door Astrid Dijk en Matthijs ter Bork. Het publiek werd continu verrast met flitsende optredens van alle groepen en een aantal battles. Zo zagen zij een ‘strijd’ tussen gymleden en freerunners; Move4Funners en gymleden en freerunners met turners. Ook mochten de bestuursleden en leiding laten zien wat ze in huis hadden. Dit gebeurde op de balk. Deze battle werd afgesloten met een spectaculaire salto achterover op de balk door turnleidster Inge Santing. Alle kinderen en het publiek keken ademloos. Matthijs had tussen de optredens door interviews met deelnemers. Het publiek moedigde enthousiast aan en bewees te beschikken over klap-, dans- en zang talent.

De uitvoering werd afgesloten met een verloting. De prijzen van de verloting waren aangeboden door ondernemers in en om Westerbork en leden. De hoofdprijs bestond uit een reiskoffer aangeboden door Warenhuis Wassen.

Gymvereniging VKW kijkt terug op een zeer geslaagde uitvoering die mogelijk is gemaakt door de leiding , de vele vrijwilligers en de leden. Een prachtige prestatie: VKW met VKW.